INGREDIËNTEN:
- Ravioloni asperge
- 100 g zeebaarsfilet
- Paar druppels yuzu sap
- 2 grote groene asperges
- Zoetzuur van 50 ml water, 50 ml, azijn, 50 gr suiker.
- Mespuntje saffraan (draadjes of poeder)
- 2 eetlepel witte wijn
- 50 gr mascarpone
- Haringkuit
- Olijfolie

BEREIDING:
- Haal de huid van de zeebaarsfilet en zout deze lichtjes gedurende 30 minuten, spoel deze daarna af en maak hem droog.
- Snij tartaar van de zeebaarsfilet en breng deze op smaak met de yuzu sap en olijfolie. 
- Laat de saffraan een uurtje weken in de witte wijn en meng deze door de mascarpone. Breng op smaak met peper en zout.
- Maak met een dunschiller linten van de asperge linten en leg deze in het zoetzuur.
- Kook de ravioli zoals aangegeven op de verpakking.

PRESENTATIE:
- Presenteer het geheel zoals in het voorbeeld.

(Download hier het recept)