ALTONI PASTA IS ONDERDEEL VAN ALTONI KELDERMAN NV, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bereiden van maaltijdcomponenten van hoogstaande kwaliteit. Door de krachten te bundelen ontstond een dynamisch bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

DUURZAAMHEID heeft een essentiële rol gespeeld bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand. Zo werden er onder andere meer dan 2000 m2 zonnepanelen geïnstalleerd, wordt warm water uit de productie gerecupereerd voor de aanvoer van stoomketels en functioneert verlichting onder aansturing van bewegingssensoren.

STAP IN DE WERELD VAN ALTONI. Achter Altoni Pasta schuilt een sterk dynamisch team dat geniet van de hechte samenwerking, sterke betrokkenheid en het plezier in het nastreven van onze passie. U bent dan ook altijd welkom om even langs te komen en ons bedrijf te komen bekijken. Wanneer u kennis maakt met Altoni en onze productielijnen in levende lijve ziet, begrijpt u de kracht achter Altoni Pasta en beleeft u de synergie tussen traditie, passie, beleving en ambacht.