VERS DIEPGEVROREN PASTA


Door het vers invriezen behoudt de gevulde pasta van Altoni zijn kwaliteit, zonder toevoeging van hulpstoffen of conserveringsmiddelen.

IQF, oftewel individueel snel invriezen, zorgt ervoor dat het buitenoppervlak van de pasta onmiddellijk bevriest en voorkomt het aan elkaar kleven. Daarbij heeft het als voordeel dat de structuur en de smaak van de pasta optimaal behouden blijven.

De los ingevroren gevulde pasta biedt de meeste mogelijkheden voor de klant qua gebruiksgemak. De Chef heeft de mogelijkheid om de pasta per portie uit de verpakking te halen en door middel van de hersluitbare deksel eenvoudig in de diepvries te bewaren. De gevulde pasta kan zowel ingevroren (kooktijd 6 à 7 min.) als ontdooid vers (kooktijd 4 à 5 min.) klaargemaakt worden.

Kook de gevulde pasta in ZACHT kokend water en maak er met uw eigen creativiteit een mooi gerecht van.

Ravioloni
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
RAVIOLONI 100 x 65 MM
  30 G
KOOKTIJD
DIEPVRIES 7 À 8 MIN
ONTDOOID 4 À 5 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Funghi truffel
  • Kreeft
  • Krab
  • Scampi curry
Ravioli
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
RAVIOLI 50 x 50 MM
  15 G
KOOKTIJD
DIEPVRIES 6 À 7 MIN
ONTDOOID 3 À 4 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Funghi truffel
  • Pompoen
  • Asperges
  • Peperoni
  • Carne
  • Geitenkaas honing
  • Gorgonzola walnoten
Mezzalune
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
MEZZALUNE 70x 50 MM
  30 G
KOOKTIJD  
DIEPVRIES 7 À 8 MIN
ONTDOOID 4 À 5 MIN

 

 

 

 

 

 

  • Zeewier
  • Zongedroogde tomaat
  • Parmigiano rucola
Cannelloni
AFMETING  / GEWICHT EN KOOKTIJD
CANNELLONI 90 x 30 MM
  70 G
BEREIDINGSTIJD

(Overgoten met vloeiende saus) 50 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Zalm
  • Carne
  • Pollo