GEVULDE PASTA


Aan de basis van een heerlijke gevulde pasta ligt het deeg. Een elastisch en flexibel deeg zorgt ervoor dat wij de ravioli rijkelijk kunnen vullen en deze veel smaak heeft.

Onze traditionele vullingen worden in eigen huis vers bereid met pure ingrediënten. De ricotta wordt wekelijks vers geleverd en heeft een volle romige smaak die zorgt voor een smeuïge vulling. Andere ingrediënten zoals boschampignons, gegrilde artisjokken, gegrilde aubergines en zongedroogde tomaten zijn duidelijk herkenbaar in de vulling en dat proef je!

Altoni is dagelijks bezig met het ontdekken en creëren van nieuwe smaken. De klant staat hierin centraal. Aan de hand van suggesties van de klant en hun ervaring met de Altoni producten werken wij aan nieuwe ontwikkelingen om ons assortiment telkens verder te verrijken. Door deze synergie komen wij steeds met verbeterde producten en nieuwe ideeën.

De verschillende gevulde pasta’s zijn stuk voor stuk heerlijke smaaksensaties op uw menu het gehele jaar door.

Ravioli
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
RAVIOLI 50 x 50 MM
  15 G
   
KOOKTIJD 3 À 4 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Zongedroogde tomaat
Ravioli gigante
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
RAVIOLI GIGANTE 70 x 70 MM
  30 G
   
KOOKTIJD 4 À 5 MIN

 

  • Pecorino artisjok
  • Aubergine
Ravioloni
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
RAVIOLONI 100 x 65 MM
  30 G
   
KOOKTIJD 4 À 5 MIN

 

  • Funghi truffel
  • ASPERGE
Tortelloni
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
TORTELLONI 45 x 45 MM
  12 G
   
KOOKTIJD 3 À 4 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Parmigiano
  • Prosciutto cotto
Tortelloni gigante
AFMETING / GEWICHT EN KOOKTIJD
TORTELLONI 70 x 60 MM
  25 G
   
KOOKTIJD 4 À 5 MIN

 

  • Ricotta spinazie
  • Funghi truffel
  • Parmigiano
  • Geitenkaas honing
  • Prosciutto crudo
  • Zongedroogde tomaat
  • Gerookte zalm
Girasole
AFMETING / GEWiCHT EN KOOKTIJD
GIRASOLE 60 x 60 MM
  25 G
   
KOOKTIJD 3 À 4 MIN
  • GIRASOLE RADICCHIO SCAMORZA