INGREDIENTEN

- Girasole radicchio scamorza 

- Gele paprika

- Saffraan

- Ajuin en Look

- Pistachenootjes

- Baby-blaadjes radic chio

- Scamorza kaas

- Verse blaadjes cress

- Zout en Peper

 

BEREIDING:

- Kook enkele Girasole in 3 à 4 min. gaar in zacht kokend water

- Snij en fruit de paprika in olijfolie met ajuin en enkele teentjes look

- Voeg zout, peper en een beetje water toe en laat 10 min. koken

- Verwijder de teentjes knoflook en pureer het geheel tot een gladde saus. Zeef eventuele stukjes eruit.

PRESENTATIE

- Plaats de Girasole op een bord en decoreer het gerecht met druppeltjes van de saus, de pistachenootjes, saffraan en baby blaadjes van de radicchio. Snijdt de Scamorza in dunne reepjes en voeg deze samen met enkele blaadjes cress toe als afwerking.