ALTONI’S LANGE PASTA

De verse pasta’s worden gemaakt met Semolina KRONOS, een soort harde tarwe die in Italië tot de absolute top behoort. Deze GRANO DURO heeft een uitstekende structuur die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest. Verse pasta ‘al dente’, zoals hij bedoeld is!

 

TRAFILATE AL BRONZO

De verse geperste pasta’s, geperst door een bronzen mal, hebben een licht ruwe structuur waardoor de saus beter wordt opgenomen. Deze traditionele manier van pasta maken zorgt voor een unieke verse pasta waar je niet genoeg van krijgt!


AFMETING EN KOOKTIJD
SPAGHETTI 2 MM
SPAGHETTI ALLA CHITARRA 2 X 2 MM
LINGUINE 3 X 2 MM
CAPELLINI 1  MM
     
KOOKTIJD   2 À 3 MIN

 

  • Spaghetti alla chitarra natuur
  • Spaghetti natuur
  • Linguine natuur
  • Capellini natuur

AFMETING EN KOOKTIJD
TAGLIOLINI 2,5 MM
TAGLIATELLE 4 MM
FETTUCCINE 8 MM
PAPPARDELLE 15 MM
LASAGNEVELLEN 310 x 240 MM
   
KOOKTIJD 2 À 3 MIN

 

  • Tagliolini natuur
  • Tagliatelle natuur
  • Fettuccine natuur
  • Pappardelle natuur
  • Tagliatelli spinazie
  • Tagliatelli tomaat
  • Tagliatelli inktvis
  • Lasagnevellen natuur
  • Lasagnevellen spinazie