INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)

- 30 Cannelloni Ricotta Spinazie van Altoni Pasta
- 40 schijfjes butternutpompoen
- 20 trosjes kerstomaat
- 3 dl groentebouillon
- 3 dl olijfolie
- 5 cl witte droge wijn
- 100 g jonge bladspinazie
- 200 g Parmezaanse kaas geraspt

BEREIDING:
- Breng de bouillon en olijfolie samen met de witte wijn aan de kook.
- Schik de Cannelloni en de tomaatjes in een vuurvaste schotel en overgiet met de jus. Warm gedurende een 30 tal minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.
- Giet het vocht door een fijne zeef en houd de Cannelloni warm.
- Warm uw oven voor op 200°C en leg hoopjes kaas op een siliconenmat.
- Bak krokant in de oven. Bak de butternut vellen in de koekenpan.

PRESENTATIE:
- Presenteer de butternut met daartussen telkens 3 Cannelloni.
- Schik daarbij de tomaatjes en verse spinazieblaadjes.
- Werk af met Parmezaankrokant en een straaltje kookvocht.