INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)
- 1 kg Girolle misti
- 1 kg burrata
- 400 g paprikatapenade
- 30 groene asperges
- 30 kerstomaatjes
- 100 g rucola
- 200 g pijnboompitten

Voor de vinaigrette:
- 2 dl olijfolie
- 1 dl notenolie
- 5 cl tomatenazijn
- 1 dl sinaasappelsap
- Bieslook gesnipperd

BEREIDING:
- Kook de Girolle misti beetgaar in ruim, licht gezouten water, gedurende 2 à 3 min. Spoel de pasta af met koud water om af te koelen.
- Kook de asperges beetgaar.
- Meng alle ingrediênten voor de vinaigrette en werk af met de bieslook.
- Halveer de tomaatjes. scheur de burrata.

PRESENTATIE:
- Presenteer de pasta met daarop de groene asperges.
- Schik daarbij rucola en pijnboompitten.
- Werk af met de burrata, tomaatjes, rucola, toefjes paprika tapenade en de vinaigrette.