INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)
- 1 kg Gnocchi van Altoni
- 100 g boter
- 10 porties Italiaanse ham van 120 g
- 1 rode ajuin fijnversnipperd
- 1 teentje look fijnversnipperd
- 800 g kastanjechampignons in kwartjes
- 400 g erwten beetgaar gekookt

Voor de pesto:
- 100 g Parmezaanse kaasschilfers
- 1 dl druivenpitolie
- 100 g walnoten
- 20 g peterselie
- 20 g rozemarijnblaadjes

BEREIDING:
- Kook de Gnocchi beetgaar in ruim, lichtgezouten water gedurende 1 à 2 minuten. Giet af en spoel kort met koud water.
- Bak in de bakpan de ajuin en looksnippers aan en voeg de erwten en de geborstelde champignons toe. Bak kort aan en stoof gaar. Werk af met de Gnocchi en bak kort op.
- Gaar de ham in de voorverwarmde oven van 180°C tot gewenste ‘cuisson’ bereikt wordt.
- Maak de pesto door alle ingredienten in de blender fijn te malen tot een gladde massa.

PRESENTATIE:
- Presenteer het Gnocchi stoofpotje en schik daarbij reepjes ham.
- Werk af met toefjes pesto.