INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)
- 10 porties Linguine
- 1 kg broccoli
- Verse salie
- Altoni´s Italiaanse carbonara saus

Voor de saltimbocca:
- 10 sneetjes kalfsfilet
- 10 plakjes Parmaham
- 100 g Parmezaanse kaas
- 20 blaadjes verse salie
- 1 dl olijfolie

BEREIDING:
- Kook de Linguine beetgaar in ruim, lichtgezouten water, gedurende 3 à 4 minuten.
- Verwarm de saus.

Voor de saltimbocca:
- Schik de ham op het vlees en daarop schilfers kaas en blaadjes salie. Rol op en bak aan in de olijfolie. Gaar onder deksel. Bak ook wat salieblaadjes kort aan.
- Snijd de broccoli in roosjes. Kook beetgaar.

PRESENTATIE:
- Presenteer de pasta met broccoliroosjes, lepel daarbij de saus. Werk af met versneden rolletje saltimbocca en enkele gebakken salieblaadjes.