INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)

- 30 Ravioloni kreeft van Altoni Pasta
- 100 g rivierkreeftjes
- 10 zeetongen gefileerd
- 50 g geklaarde boter
- 200 g zeekraal
- 200 g oesterzwammen
- 1 L bisque
- 3 g currypoeder
- 5 cl sojasaus
- Verse dragonblaadjes

BEREIDING:
- Kook de Ravioloni beetgaar in ruim, lichtgezouten water gedurende 7 a 8 min.
- Stoom de opgerolde tongfilets.
- Kook de zeekraal op en giet af, spoel met ijskoud water en dep droog.
- Bak de zeekraal met de oesterzwammen aan in de boter.
- Warm de bisque met de sojasaus en curry.
- Mix glad.

PRESENTATIE:
- Trek een streep bisquesaus.
- Presenteer telkens 3 Ravioloni met daarbij de tongrolletjes en rivierkreeftjes.
- Schik daarbij de zeekraal en oesterzwammen en een paar blaadjes dragon.