INGREDIËNTEN:
(voor 10 personen)

- 30 Tortellone Gigante Funghi Truffel van Altoni
- 50 g geklaarde boter met salie
- 1 courgette in schijfjes
- 1 kg verse funghi porcini 
- Verse salie
- Parmezaanse kaasschilfers

Voor de saus:
- 5 cl olijfolie
- 2 grote sjalotten fijnversnipperd
- 500 g champignons de Paris in kwartjes
- 3 dl kippenbouillon
- 1 dl droge witte wijn
- 10 g blanke roux

BEREIDING:
- Kook de Tortellone Gigante beetgaar in ruim, lichtgezouten water gedurende 4 à 5 min.
- Kleur de courgette en funghi aan in de geklaarde boter en gaar verder, afgedekt onder aluminiumfolie.
- Maak de saus: Stoof in olijfolie de sjalot glazig met de champignons. Blus met de witte wijn en de kippenbouillon. Laat een 4-tal minuten zacht inkoken. Bind de saus met de roux.

PRESENTATIE:
- Presenteer de Tortellone Gigante op de champignonsaus.
- Schik daarbij de groenten en werk af met Parmezaanse kaasschilfers.

TIP: Werk extra af met zwarte truffel of truffeltapenade.