(Download hier het recept)

 

INGREDIËNTEN:
- Ravioloni asperge
- 4 plakken Culatello ham
- 3 Truffel aardappellen
- 2 witte Asperge’s geschild
- 4 eieren op 62’c gegaard
- Gehakte peterselie
- Olijfolie

Voor de saus:
- 3 eidooiers
- 1 eetlepel witte wijn azijn 
- 2 eetlepels witte wijn
- 2 eetlepels water
- 2 dl olijfolie
- Peper en zout

BEREIDING:
- Kook de ravioloni zoals aangegeven op de verpakking.
- Gaar de eieren 2,5 uur op 62’c en haal daarna de dooier eruit.
- Kook 1 truffel aardappel in de schil gaar en laat deze afkoelen.
- Haal de schil van de aardappel en snij hem in kleine blokjes.
- Maak van de andere aardappels dunne plakjes en frituur deze tot chips.
- Kook de asperges mooi beetgaar en snij in vieren.
- Voor de saus: alles mengen behalve de olijfolie, het mengsel au bain marie luchtig kloppen tot ongeveer 70’c en dan rustig de olijfolie toevoegen.

PRESENTATIE:
- Presenteer het geheel zoals in het voorbeeld.